Sunday, January 8, 2017

barbara mori y megan fox


 Sectaculosul Megan Fox este în Mexic pentru a prezenta din bandă "Ninja Turtles" , care preia rolul de lider, iar în cadrul conferinței de presă care a oferit SUA, asemănarea sa cu Barbara Mori ei uimit .
Un Megan ia arătat o fotografie a stelei de "Ruby" și a întrebat repede cine a fost, spunând că acestea ar putea fi surori . Frumoasa Megan a adăugat că frumusețea ei nu are un fler latin , dacă am vrut să pentru că pielea ta este mai clară.
În ceea ce privește dacă este dispus să se aventureze în cinema latin, Fox a declarat că va încerca să vorbească limba spaniolă, deși a luat un curs pentru a încerca să învețe limba, care nu va furniza rezultatele dorite.
 Cu câteva săptămâni în urmă actrița Megan Fox a fost uimit de marea lui asemănarea fizică cu Barbara Mori uruguayan. După ce a văzut o imagine a sud - american a spus că , chiar și acestea ar putea fi surori. De fapt, similitudinea fizică a acestor femei frumoase este notoriu și internet pot găsi mai multe fotografii din care pot fi văzute din unghiuri diferite, cum ar fi de exemplu. Care a realizat protagonistul propriu Transformers. "Cine este ea? Care este ta numele?" El a cerut Fox pentru a vedea una dintre multele imagini comparative ale ambelor. Apoi , uita - te la aceste fotografii și să ne spun cat de asemanatoare sunt aceste actrite sexy. 

No comments:

Post a Comment